Update 5 maart 2020

Vanwege het Coronavirus is de Hannover Messe verplaats naar 13 tot 17 juli. Aangezien dit in de vakantieperiode van Noord-Nederland is zal er helaas geen busreis worden georganiseerd.  In 2021 zijn we weer van de partij.

——————

(Orginele bericht)

Geen betere plek op de wereld om te zien hoe de “Fabriek van de toekomst” er uit ziet dan de Hannover Messe, de grootste industriebeurs ter wereld, op drie uur rijden van Groningen. Op woensdag 22 april gaan we voor de zevende keer met een bus vol Noordelijke ondernemers en organisaties naar Hannover. De deelnemers aan de eerdere edities van deze busreis waren razend enthousiast. Zie het verslag afgelopen jaar hier.

Je krijgt een vier-uur durende rondleiding. Geen standaard-route langs betalende exposanten, maar helemaal samengesteld op basis van de voorkeuren van de deelnemers. De rondleiding wordt samengesteld en gegeven door Anno Cazemier (Langhout en Cazemier) en Wilbert van den Eijnde (RoSF en NHLStenden).

Ga met de experts op zoek naar de Fabriek van de Toekomst, en wordt er daarna zelf een. De kosten voor deelname bedragen €225,- excl. btw (busreis, toegang, lunch, rondleiding en diner).

De busreis wordt georganiseerd door de partners van de Smart Industry Hub Noord-Nederland i.o.. Dit zijn de FME en de Koninklijke Metaalunie, Region of Smart Factories (RoSF), Innovatiecluster Drachten (IcD), 5GGroningen, Technologies Added, NPAL, Northern Knowledge, de Rijksuniversiteit Groningen, NHLStenden Hogeschool, de Hanzehogeschool, Ik Ben Drents Ondernemer en Ynbusiness.

Programma

06h00: Vertrek vanaf het Transferium Groningen/Haren A28
06h45: Vertrek vanaf Van Der Valk Hotel Emmen (Verlengde Herendijk 50, 7833 JD Nieuw-Amsterdam).
10h00: Ontvangst bij de stand van de Smart Industry Hub Noord-Nederland
11h00: Start rondleiding. Deze duurt 4 uur. De lunch wordt aangeboden tijdens een ontmoeting tussen Nederland en Niedersaksen. Daarna vrij bezoek aan de beurs.
16h30: Borrel op de stand van de Smart Industry Hub Noord-Nederland
17h30: Vertrek met diner onderweg bij Gasthaus Gerken
23h15: Verwachte aankomst Van der Valk Hotel Emmen.
24h00:Verwachte aankomst Transferium Groningen/Haren A28.

Voorwaarden

– De busreis gaat alleen door bij voldoende inschrijvingen
– Deelname op volgorde van inschrijving
– Inschrijving is bindend, je kunt wel een plaatsvervanger sturen

Na inschrijving ontvang je een bevestiging. Meer informatie volgt kort voor de reis. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans Praat van de NOM (praat@nom.nl/06-21518493).