partners_0035_RUG10 oktober 2017: Supercollege Smart Factory bij RUG

De Rijnuniversiteit Groningen ontwikkelt zich tot een toonaangevend kenniscentrum van Smart Factories. Tijdens deze 3e halte op onze Smart Factory Tour geven maar liefst 8 hoogleraren hun visie op de Smart Factory, waarbij alle invalshoeken worden belicht: logistiek, control, robotica, engineering, etc. Met spreekuur achteraf. Max 100 deelnemers, voorrang voor partners RoSF, en deelnemers aan de Smart Factory-Tour. Je kunt je hieronder inschrijven. Twee weken voor het college krijg je een bevestiging.

Nb. Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos, maar mensen die zich binnen 1 week voor aanvang afmelden (ongeacht de reden) of niet komen opdagen, wordt €50 euro in rekening gebracht.

 

Aanmelding Supercollege Smart Factory bij de Rijksuniversiteit Groningen


Eerdere bijeenkomsten in het kader van de Smart Factory Tour


2 juni 2017: Smart Factory Masterclass

partners_0011_JBUpdate 26 Mei. Deze masterclass is volgeboekt. Toch geïnteresseerd? Stuur mail aan praat@nom.nl

De RoSF-partners hebben hun kennis en visie op de Smart Factory bijeengebracht in het Smart Factory Assessment. Met dit Assessment kunnen productiebedrijven vaststellen hoe ‘smart’ ze zijn, en hoe het traject naar hun eigen Smart Factory eruit kan zien. We geven een introductie op ‘de Smart Factory’ en het Assessment, maar de deelnemers gaan het assessment ook ter plekke uitvoeren en bespreken.

-> Datum: Vrijdag 2 juni van 9.00 tot 11.30 uur
-> Locatie: JB Besturingstechniek,  Nanningaweg 37, 8431 AC Oosterwolde
-> Maximale capaciteit: 30 bedrijven

 


25 april 2017: Smart Factory rondleiding op de Hannover Messe

RoSF heeft een eigen stand op de Hannover Messe. Deelnemers aan deze busreis krijgen een maatwerkrondleiding over de beurs, uitgestippeld door Anno Cazemier en Wilbert van der Eijnde, van het projectteam RoSF.

Banner